torstai 9. toukokuuta 2013

FIRST DAY IN BERLIN

Bussi lähti Heinolasta aamulla 15 vailla kymmenen ja oltiin Helsingissä 11-12 aikaa. Käytiin syömässä brunssi FLY INN:issä, ja oli muuten niin hyvää! Eikö luonnonjogurtti, omenakuutiot, hunajainen mysli ja kinuskikastike yhdessä kuulostakin täydelliseltä? Mun korvaan kyllä, ja sitä se olikin! Berliinissä oltiin puol 3 aikoihin, heitettiin kamat hotellille ja shortsit jalkaan, oli outoa hypätä yhtäkkiä suoraan kesään, voi kun täällä suomessakin olis samallaiset säät.. Aurinko paisto pilvettömältä taivaalta ja oli ihanan kuuma! Meiän hotellia vastapäätä oli Vapiano ja ihana terassipaikka, mentiin kaikki syömään sinne ihanat pasta-ateriat! Sieltä lähdettiin kävelemään pitkin Berliinin puistokatuja ja käytiin Siegessäulessa katsomassa maisemia, meidän onneks siellä oli just menossa jokin maratooni ja yksi valtava ruuhkainen tie oltiin suljettu ja me päästiin kävelemään sitä pitkin! Mä tunsin oloni niin onnelliseksi kävellessäni siinä kavereiden kanssa täydellisessä ilta-auringossa musiikin soidessa, life is awesome! 
Saksalaiseen tapaan maratoonin maalissa kaikille tarjottiin ilmaiset kaljat haha. Oli paljon ihmisiä ja musiikkia ja pieniä kojuja, paljon myyjiä ja ilmapalloja. Me mentiin käymään Brandenburgin-portilla ja sen aukiolla jossa oli erilaisia esiintyjiä, muunmuassa toi hopea tanssiva mies ja noi pervot lippumiehet. Sieltä mentiin kaksikerroksisella bussilla ensimmäistä kertaa elämässäni, ne bussikuskit on ihan hulluja ajamaan :-D käytiin juutalaisten vainojen uhrien muistomerkillä, siellä hypin niiden päällä (tiiän, tajuttiin monien katseen takia ettei ollut ehkä soveliasta hyppiä siellä) ja tajuan kun joku iso mies kuvaa mua isolla kameralla, tuijotan sitä vaan suu auki enkä kuule mitä se puhuu, en tiiä yhtään minne se sitten kuvas mua :-D Kello oli jo aika paljon ja lähettiin bussilla hotellille päin ja käytiin kaupassa hakemassa syötävää, ulkona oli ihanan lämmin ja sain kivasti olkapäihin toppirajat.. Ekaks päiväks oli paljon tekemistä ja mä rakastuin Berliiniin heti! Hotellilla syötiin iltapalaa ja käytiin myöhään illalla ulkona, kuunneltiin musiikkia ja pidettiin hauskaa, aamulla ei ollut niin kiva herätä aikasin :-D

On pakko tehdä nää postaukset eri päivistä, sillä kuvia kerty vähän enemmän mitä osasin oottaa, no tuskin se teitä haittaa? 

14 kommenttia:

  1. tosi hienoja kuvia ja ihana toi harmaa london (?) huppari! :) mistä se on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos paljon :-) se on karisman doriksesta!

      Poista
    2. Paljon makso?:)

      Poista
    3. Se oli 30e mutta sain liittymislahjana -5 euroa eli 25 euroa! En tiiä onks niitä enää siellä :/

      Poista
  2. Mikä soitin toi on tuossa ekassa kuvassa? (vai onks se puhelin?) sori oon tyhmä :D

    VastaaPoista
  3. ÄÄÄÄ oli ihan sairaan kiva matka !! :) <3

    VastaaPoista
  4. Kuin monta päivää nyt olittekaa sielä ja teetkö jokasesta päivästä oman postauksen?:)
    Tosi kivoja kuvia, jatka samaa mallii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 5 päivää ja joo teen, ehkä samalla kahesta päivästä jos ei tuu liikaa kuvia! Kiitos :-)

      Poista
  5. teetkö eriksee ostospostauksen ? vai teetkö ees sellasta ? :-D

    VastaaPoista