sunnuntai 25. elokuuta 2013

TRAVEL LIKE THE OLD DAYS

IMG_7375 IMG_7269 IMG_7267 IMG_7278 IMG_7327 IMG_7334 Collage IMG_7360 IMG_7337 IMG_7380
Mä tykkään hirveesti historiasta, jos ette vielä tienneet. Eniten ehkä just kaikesta sotiin liittyvistä sekä mun omien sukulaisten historiasta, jota oonkin nyt jo vähän aikaa tutkinut. Ennenvanhaanhan kun täällä käpykylässä pääsi kulkemaan jopa junalla Lahteen, mikä nykyään ei oo mahollista. Joka kesä kuitenkin täältä kulkee vanha kunnon höyryjuna jonne mä ehdottomasti halusin mukaan! Siinä sai vähän kuvaa siitä, millaista ennen vanhaan oli verrattuna nykyaikaisiin juniin jotka on ihan huippuluokkaa. Juna piti kovaa ääntä ja siellä oli sellainen ''oma haju'' tottakai kun hiiltä poltettiin. Oli outoa mennä junalla rautatiesillalla ja nähdä sieltä korkealta! Me pysähdyttiin Vierumäen kohdalla, tutkittiin junaa ja päästiin myös sinne ihan veturiin. Mä en varmaan ikinä osais ajaa tollasta, sillä niitä nappuloita ja vipuja oli niin paljon... Monet ovat kysyneet multa että miten tonne pääsee, senkuin kattoo aikataulusta milloin tämä kulkee ja hyppää kyytiin, ihan vaan kokemuksen vuoksi! Kannattaa käydä edes kerran jos vähänkin pähkäilee! :-)


Tykkäättekö te tällaisista postauksista tai historiasta/vanhasta ajasta yhtään? Heittäkää kommenttia :-)

8 kommenttia:

  1. Vähänkö siisti, en tienny et suomes on vie noita!:D ja kirjota vaan postauksia jos keksit aiheita historiasta, mua ainaki kiinnostaa kans just esim sodat aika paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on ainakin täällä! Tosi kiva kuulla, kannattaa selailla mun blogia toukokuulle jos et oo vielä lukenut postausta siitä keskitysleiristä! :-)

      Poista
  2. Mullakin kiinnostaa just kaikki sodat todella paljon ja tämä oma sukuni myös! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva postaus taas kerran (:
    Tykkään muutenki tosi paljon lukea sun blogia ja ku oot nii kiinnostava ihminen, aina oot tekemäs ja kokeilemas jtn uutta ;D
    Osaat laittaa kuvia ja tekstiä sopivassa suhteessa ja kaikki kuvakollaasit yms.
    Ihana blobi, jatka samaa rataa (;

    VastaaPoista
  4. Ihana blogi sulla ,löysin tän ihan sattumalta ja liityin lukijaks !Mäkin tonne junaan! (: ♥

    VastaaPoista