keskiviikko 23. lokakuuta 2013

RELAXING

IMG_8279 IMG_8285 Huomenta teille  Mulla oli eilen ihanan rentouttava päivä niinkuin mun instagram-seuraajat jo varmaan huomasivatkin. Aamu alkoi hyvällä aamiaisella kaverin kanssa, kuunneltiin musiikkia kovalla ja napsastiin vähän kuvia. Emilia oli siis meillä yötä ja tuli hieman valvottua, joten oltiin aika väsyneitä. Onneks tiedossa oli siis koko päivä rentoilua, pakattiin kamat ja lähdettiin kohti läheistä Kumpeli Spa:ta.
IMG_8353 IMG_8354 IMG_8372 IMG_8373 IMG_8383 IMG_8391 IMG_8400 IMG_8394 IMG_8404 PicMonkey Collage IMG_8362 IMG_8376 IMG_8414 Päivä vierähti siis mukavissa merkeissä. Oli tosi ankea, kylmä ja harmaata ulkona kun katseli ikkunasta ulos lämmitetystä tuolista. Tällaisia rentoilupäiviä pitäis pitää ehdottomasti useamminkin! Käytiin infrapunasaunassa, aromaticsaunassa, höyrysaunassa ja normaalissa saunassa, istuttiin poreissa ja makoiltiin rentoutumistuoleissa, täydellistä! Naurettiin tosin sen verran etten ihmettelisi jos muita hieman ärsytti... :-D Lopuksi kaikilla alkoi olla sen verran nälkä että Inka ja Saija haki kaupasta tacotarpeet ja me mentiin jo edeltä Saijalle.
IMG_8431 IMG_8440 IMG_8436 IMG_8443 Meillä oli herkkuillallinen, oikeasti ihan kynttilänvalossa. Tacoja, tex-mex-salaattia, hyvää seuraa ja musiikkia. Ruoan jälkeen pienen taistelun jälkeen saatiin Netflix toimimaan ja katottiin leffaa. Ihana ja rentouttava päivä takana! Millaisissa merkeissä teiän tiistai sujui? :-)

23 kommenttia:

  1. Paljo tommonen spa reissu makso per nenä? :)

    VastaaPoista
  2. ihana postaus ja näyttää nii ihanalta tollanen spa ja rentoutuminen tällasella ilmalla! :)

    VastaaPoista
  3. voi miten ihanalle sun päivä kuulosti! :) mullakin meni päivä rentoillessa, puolenpäivän aikoihin herättiin kaverin luota, syötiin hyvin, löysäiltiin ihan vaan loman kunniaks ja illalla lähettiin ihmisten ilmoille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä "pitkät aamut" ja rennot päivät on vaan niin ihania!! :-)

      Poista
  4. äääää ! :-D kelpais mullekki tosi hyvin! Ei edes kauheen kallis. Tää oli tosi tosi kiva postaus, ku oli paljo kuvia ja sit "tunnelma" välittyy ! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, illalla se on vaan vähän kalliimpi.. Kiitos tosi paljon!! :-)

      Poista
  5. voi vitsi ku näyttää ihanalta! :) tommosia päivä pitäs viettää ystävien kesken useemmin!

    VastaaPoista
  6. Voi että kun on ihanan näkönen paikka! Tollasta rentoutumistä mäkin tarvisin! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oli ihana käydä rentoutumassa välillä :-)

      Poista
  7. hitsi nii täydellisen kuulonen päivä :)

    VastaaPoista
  8. kateelliseksha täs tulee, kuulostaa iha täydelliseltä päivältä :)!!!

    VastaaPoista
  9. Tollasiahan kaikkien tiistaiden pitäis olla!! :)

    VastaaPoista
  10. Oii, vaikka oon seurannu sua ig:s ties kuinka kauan, nyt vasta eksyin blogiis - tää on ihana ja oot niin kaunis Kia :-) sait lukijan!

    http://o-something.blogspot.fi/
    kurkkaa! :-)

    VastaaPoista
  11. Aivan ihanan näköinen kylpylä! Varmasti rentouttava päivä! :)

    VastaaPoista
  12. mikä kylpylä toi on? näyttää tosi kivalta :)

    VastaaPoista