maanantai 30. joulukuuta 2013

XMAS EVE

IMG_9521 IMG_9535 IMG_9547 IMG_9697 IMG_9619 IMG_9600 IMG_9597 IMG_9601 IMG_9594 Collage IMG_9549 IMG_9556 IMG_9569 IMG_9688 IMG_9515 IMG_9522 IMG_9608Miten tää aika menee niin nopeesti? Toivottavasti nää joulukuvat ei tuu teiän korvista ulos, sillä näitä on näkynyt jo melkein kaikissa blogeissa, mä kun oon vähän tällanen myöhänen! Meiän jouluaatto sujui siis ihan niinkuin jokaikinen vuosi. Meillä on tietyt perinteet jotka on musta ihan huippua. Aamulla käytiin iskän kanssa hautuumaalla viemässä kynttilöitä, sieltä mentiin mummolle jossa koko muu perhe ootti joulupuurolle. Kuunnellaan joulurauha ja katsotaan ohjelmia, käydään joulusaunassa ja lumihangessa joka ei tänä vuonna onnistunutkaan.. ja syödään paljonpaljon ruokaa! Illalla jaetaan lahjat ja avataan ne yksi kerrallaan. Onko teillä mitään tiettyjä perinteitä tai rutiineja miten vietätte aattoa?
Lahjoja sain ihan kiitettävästi, oon nähtävästi ollut kiltti tänä vuonna! En usko että saan synttäreinä jotka on muuten kuuden päivän päästä paljoa muuta kuin vähän rahaa, enkä oo ees toivonut mitään. Siitä se odottamisen vuosi alkaa että on täysikänen, jaiks!
Huomenna vietetäänkin uuttavuotta ja tällä kertaa ihan eritavalla ihan eri paikkakunnalla. Toivottavasti seuraavasta vuodesta tulee yhtä hyvä ja parempikin kuin tästä :-) Mä en varmaan enää kirjoita tänne tänä vuonna, joten hyvää uutta vuotta jo nyt teille, pitäkää kiva ilta ja yö! 

12 kommenttia:

  1. Ihanaa joulutunnelmaa! Mua ei ainakaan vielä kyllästytä joulukuvat yhtään. :>

    VastaaPoista
  2. kiva blogi :)

    forgotten-tapes.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Ois kiva jos tekisit postauksen missä kerrot mitä sait lahjaks :-)

    VastaaPoista
  4. tää nyt menee ihan postauksen ohi mut sähän menetit sillon lemmikin? Koira jos oikein muistan? Mistä syystä se lopetettiin ja miten ihmeessä asiasta pääsee yli..? tuntuu omalle kohdalle niin mahdottomalta,sama edessä ens vuoden puolella,ja ajatuskin ahdistaa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo menetin tasan vuosi sitten. Sillä oli hemolyyttinen anemia ja jouduttiin lopettamaan.. Aluks mietin kans että miten pääsen,mutta läheisten seura ja aktiivinen tekeminen auttaa, ettei jää suremaan sitä pitkäksi aikaa. Älä ahdistu, kyllä siitä ajan kanssa pääsee yli! :-)

      Poista
  5. Great post!)Very beautiful!) Would you like to follow each other? Just let me know in my blog. xoxo
    http://www.elationofcreation.com/

    VastaaPoista