sunnuntai 17. marraskuuta 2013

RANDOM PICS FROM WEEKEND

IMG_8516 IMG_8687.JPG IMG_8515 IMG_8691 IMG_8692 IMG_8671 IMG_8753Finally! Hieman sekalaista kuvamatskua mun viikonlopusta jolloin mä rentouduin, vietin iltaa kavereitten kanssa, pyörähdin Nastolassa, söin paaaljon hyvää ruokaa ja kaikkea muuta kivaa! Miten teidän viikonloppu on sujunut?
Koeviikko häämöttää suoraan eessäpäin ja motivaatiota lukemiseen ei oo tasan yhtään. Onneksi se alkaa mulle suht helpolla aineella, niin ei tarvii heti mitään paraabelijuttuja alkaa harjoittelemaan.. Ens jakso on vielä hirveempi kuin tämä, sitä paitsi wanhojen tanssi-harjoituksetkin alkaa samaan aikaan, ou shit! Mä tuun olemaan niin poikki kuin olla ja voi.. :-D Onneks kohta tulee joulu ja loma, vaikkei se ulkona kyllä yhtään oikein näykkään!
Mä oon niin väsynyt mutta onnellinen tällä hetkellä, istun kynttilänvalossa omassa huoneessa just kotiutuneena, kuuntelen musiikkia kovalla ja kohta meen nukkumaan, kivaa viikkoa teille kaikille ihanille! 



Psst. Onko kukaan teistä tilannut vielä ostohyvityksen kautta? Ite aattelin tilata tänään tai huomenna. :-) Tästä voitte lukea lisää!

55 kommenttia:

  1. etkös oo ykkösluokalla lukiossa? miten tanssit wanhat jo nyt? ihania kuvia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon, mutta mun pari pyys mua tanssimaan sen kans! Kiitos paljon! :-)

      Poista
  2. Oi vitsi miten ihania tunnelmakuvia! ♥
    Täällä myös lukion tokavika koeviikko starttaamassa ja nyt kun oikeasti pitäs lukea, niin motivaatio on ihan hukassa.. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Haha voi ei! Mistä saatais motivaatiota alottaa se lukeminen... :-D

      Poista
  3. Ihanan näköisiä kuvia! :-) mitä tilasit fitnessgurulta? Mietin, että olisi kiva jos jaksaisit tehä postausta sun treenaamisest

    VastaaPoista
  4. (ohops julkaisin kommentin liian aikaisin xD) niin siis kirjoittaa postausta sun treenaamisesta ja elämäntavoista/ruokailutottumuksista yleensäkin :-)

    VastaaPoista
  5. Tanssitko ensi vuonnakin ja onko sulla jo mekko?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tanssin kai :-D ei oo vielä heh...

      Poista
    2. millasta mekkoa oot miettiny? :D onks väri jo päätetty?

      Poista
    3. Joku vaalee väri, ei oo ihan vielä! :>

      Poista
  6. laita kuvaa sun mekosta sit tänne ku hommaat! ja vinkkinä kannattais hankkia se aika pian että saat sellasen ku haluat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, käyn varmaan ihan sovittamassa sitä pukuvuokraamossa mutta otan siitä sitten vähän sneak peekiä tänne! :p

      Poista
  7. heh tää poikkeaa aiheesta ihan 100% mutta muistatko paljon se pöytävuokra oli silloin tiinan kirppiksellä viikoks? :D

    VastaaPoista
  8. ihanan tunnelmallisia kuvia! :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Ois kiva jos tekisit tälle blogille facebook sivun niin pääsis sitä kautta tykkäilemään ja näkis aina suoraan kun olisit postannut :)

    VastaaPoista
  10. Mistä noi "hope" ja "love" kynttilät ? Ne on tosi ihanat !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti tiedosta :-) asun itekki heinolassa mun oon tosin 11w :D olin silloin siel sählypelis teijän koululla :D näin sut :-)

      Poista
  11. Öö miks tanssitte jo nyt, etkö voi oottaa ens vuoteen kun olis oikeesti sun ja kavereittes vuoro? :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pari tanssii tänä vuonna eikä oo ens vuonna enää siin koulussa joten miksipä en tanssis? :-) mun kaverit tanssii ihan normaaliin aikaan ensvuonna!

      Poista
  12. Ps. ai että kaikkia kakkosia ärsyttää ku teiä ykkösten ja sun pitää änkee sinne wanhoihin. xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miks? Ne ite on pyytänyt ykkösiä muutenkin, sitä paitsi, miksi se niitä ärsyttää? :-D on kyllä outoa jos häiritsee niin paljon..

      Poista
    2. Mitä väliä sillä on kun ei ykkösiä oo yleensä ku muutama kappale? kaikkihan tietää kyllä et se on pääosin kakkosten tähtihetki eikä kukaa ykkönen oo "viemässä" mitään kakkosilta pois ku ne saa ite loistaa vuoden päästä. ite en nää siinä mitää väärää jos joku pyytää ykkösen, jos ei vaikka oo saanu muuta paria tai ei tiedä ketä pyytää? se ois eri asia jos suurin osa kakkosista ois pyytäny ykkösen pariksee ja moni kakkonen jäis siks ilman paria mut harvoin näin kuitenkaa on ja useimmiten kaikki halukkaat pääsee tanssimaan ku nykyään pari voi olla toisestaki koulusta :--) ei saa olla itsekäs ;)

      Poista
    3. niin ja kuten Kia sano jo aiemmin, ei ykköset oo mihinkää änkeemässä, kakkoset hoitaa parinhankinnan iha ite joten se menee niiden piikkiin. ei kukaa ykkönen pyydä jos sais tanssi jonku kakkosen kaa vanhat XD yleensä joku kakkonen on iha ite sen sinne pyytänyt...

      Poista
    4. Niimpä! Ihan tyhmää ottaa herneet nenään... Jos se haluaa sinä päivänä tanssia mun kanssa niin ei sen pitäis vaikuttaa muihin niin paljoa? Onhan ennenkin ykkösiä tanssinut vanhoissa, en mä sentään ensimmäinen ole :p

      Poista
  13. Useita kakkosluokkalaisia tyttöjä on vieläkin ilman paria niin siksi kukaan ei oikeen pidä ajatuksesta, että sinne tulee ykkösluokkalainen tyttö. Ja suurin osa ykkösistä ketkä tanssii on poikia ja se on ihan okei, koska poikia on muutenkin vähemmän kuin tyttöjä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi herranjestas, jos yks poika tanssii ykkösluokkalaisen tytön kanssa, niin sen tuskin pitäis häiritä niin montaa :-D miksei ne voi pyytää muita ykkösiä tanssimaan niiden kanssa kun muutenkin niiden pitää, vai onko tää tietty poika niiden kaikkien haluama tanssipari että siitä pitää tehä näin iso juttu?! Voi tsiisus :-D

      Poista
    2. Siis nyt te hyvät heinolan lukion kakkosluokkalaiset. Onko ihan oikeesti tarpeellista tulla tänne nolaamaan itteänne tollasella säälittävällä vinkumisella. Eikö teillä ihan oikeesti oo poikia kavereina muualla kun lukion kakkosluokalla, joita voisitte pyytää teijän pariks?! Herätkää...

      Poista
    3. Jokaikinen on sitä vastaan että tanssin, hahah, mukavaa...:)

      Poista
    4. Tässä taas huomaa sen kuinka fiksua porukkaa Heinolan lukiossa onkaan! Tasan yksi ihminen joka on tullu puhuu mulle ihan suoraan ja sanonut oman mielipiteensä, ja loput muut jauhaa seläntakana tai anonyyminä täällä, hienoa! :-)

      Poista
    5. Hahahaha mitä toimintaa! Ompas kypsää tulla jonkun blogiin kommentoimaan jotain tollasta :-D Täytätte ens vuonna 18, joten käyttäytykää ku ikäsenne älkääkä ku jotku ala-aste kakarat, jooko :)

      Poista
    6. Täysin samaa mieltä, tää on niin naurettavaa :-D

      Poista
  14. kenen kanssa siis tanssit, jos saan kysyä?:) ja huhhuh joku raja, luulis ton ikästen olevan vähän kypsempiä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tosi tärkeen ihmisen kaa, nimeä en viitti mainita täällä. Nii, ihankuin mä jotenkin erottuisin sieltä seasta niin kovin paljon, että se häiritsis muita. Mähän en todellakaan oo ensimmäinen joka tanssii kakkosten seurassa, joten aika outoo alkaa yhtäkkiä tekemään näinkin pienestä asiasta ongelman.. Varsinkin kun on kyse vain yhdestä pojasta. Eiks ne sit osaa mennä pyytämään ketään pariksi vaan puhua seläntakana siitä että vien niiden parin, vaikka mua itseäni pyydettiin? Noh, kaikkea ei voi eikä tarvitse aina ymmärtää... :-D

      Poista
  15. Miten se bg edistyy sulla? :-) Katsoin viime postauksesta sun jalat on kehittynyt aivan huimasti ! :-O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihana kuulla oikeesti!! Se on loppunut jo vähän aika sitten :-)

      Poista
  16. En nyt ite tajuu noista wanhoista vielä mitään eikä mun tarvikkaan, mutta aika jännä että tollasesta tulee noin iso haloo :-D Luulis että porukka keskittyy tekemää omista wanhoistaa ikimuistoset eikä kiristäis niiden tunnelmaa! En nyt tiiä tosta kuviosta oikeestaa mitään kun eihän noista kommenteista kaikkee voi päätellä, mutta pisti ihmettelemää ku tuskinpa kukaa haluaa olla ilkeilyn kohteena tommosesta asiasta minkä pitäs olla lukion kohokohtia :-D Anyway, tosi kiva postaus taas ja ihania kuvia:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha you said it! Periaate on se että kakkosluokkalaiset tanssii, mutta nykyään saa pyytää muutakin jopa eri koulusta pariksi, ja joillain näistä meiän koulun kakkosista ei oo paria, niin vetää kauheen haloon kun mua pyydettiin tanssimaan, että sellasta! :-D voi kiitos :)

      Poista
  17. voi ei, onpa anoilta säälittävää käytöstä.. :-D jos sua on pyydetty, niin ei sen tarvis muidrn elämää näi paljoa haitata! Kateelliset vaa rääkyy. :-D mutta ihania kuvia taas Kia ja koita ny jaksaa noita kommentteja :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä mäkin, välillä kyl hermoja raastaa kun täällä tullaan nimettömänä itkemään, eikä voi sanoa mielipidettä mulle jotta asialle vois ehkä tehäkkin jotain.. :-D Kiitos paljon! <:

      Poista
  18. onks noilla sun kavereilla blogia? Tää sun blogi on ihan huippu, jäin koukkuu!! + sä oot tosi kaunis! :)

    VastaaPoista
  19. Sinänsä ymmärtäisin noit kakkosii jos sinne tulis enemmän ykkösii ja ne jäis ilman parii mut ei se oo sun vika et paris pyys sua tanssimaa..? Ja minkä takia ne tulee valittamaa sun blogiin, eikä vaikka fb tai f2f ? Ei se nyt niin kauheeta oo et joku ykkönen tanssii wanhois :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kunpa nää Heinolalaisetkin ymmärtäis tän... Niimpä, mäkin jos ois enemmän ykkösiä, mutta vaan yks ja tulee tällanen haloo?! Sitä paitsi hölmöintä on ettei kukaan sano mulle sitä, vaan kaikki puhuu seläntakana, hahah :-D

      Poista
  20. Hyvä puhua täällä sunki, että luulis ikästensä olevan kypsempiä, ku et oo itekkään mitään kovin kypsää käytöstä täällä Heinolassa näyttäny :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki tekee virheitä, tottakai. Virheet pitää myöntää itselleen ja näin muuttaa asioita, se on kypsyyttä. Sitä vaan ei oo tapahtunut ainakaan tässä asiassa vielä. Mäkin olen tehnyt monen monta virhettä, mutta oppinut niistä kaikista, ja tullut kypsemmäksi. Ymmärrätkö nyt tämän pointin :-)

      Poista
    2. En oikeestaan kun en oo huomannut sun käytöksessä mitään muutosta tai katumusta :D

      Poista
    3. Noh, sitten et varmaan tunne mua oikein hyvin. :-)

      Poista