keskiviikko 25. syyskuuta 2013

ENJOY LIFE

Saanko vielä vähän kiusata teitä näillä kesäisillä kuvilla? Ulkona on tällä hetkellä alle kymmenen astetta ja aurinko just ja just paistaa välillä, miten yhtäkkiä on näin kylmä, vai huomasinko mä sen vasta nyt? Kuitenkin, tässä teille kuvapläjäys vielä kesästä, jolloin me käytiin Harjupaviljongissa syömässä ihanat vohvelit. Siellä tuli käytyä useamman kerran viime kesänä, sillä ne vohvelit oli taivaallisen hyviä! Se on muutenkin tosi viihtyisä paikka, kauniit maisemat ja tosi mukava henkilökunta.
Vitsit mulla tulee ikävä kesää näitä kuvia katellessa.. Niitä aamuja jolloin ei tarvinnut uppoutua monen vaatekerroksen alle jos halus vaan viedä koiran ulos, tai sitä kun mökkeiltiin paljon. Viimeks mä hehkutin syksyä ja joo, onhan tää ihan kivaa aikaa, mut silti mulla on ikävä kesää, niinkuin varmaan monella muullakin? 
Illemmasta mentiin picnikille ja kuunneltiin hyvää musiikkia läheisestä konsertista. Musta on ihana mennä istumaan jonnekkin ja kuunnella musiikkia, syödä jotain ja vaan olla. Varsinkin näin koeviikon keskellä olis ihana vaan lähteä lämpöseen maahan ja olla ajattelematta yhtään mitään.

19 kommenttia:

  1. ihania kuvia ! ja oot toosi kaunis :)

    VastaaPoista
  2. ihanii kuvii! <3 millä ohjelmalla oot tehny ton bännerin ja miten oot saanu taustavärin? :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania kuvia ja koko blogiskin on kiva! :)
    Munkin saa käydä tsekkaamassa ja vaikka liittyy lukijaks..:)
    http://befreeandlovelife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Millon tulee se vastaus postaus??

    VastaaPoista
  5. Mullaki on ikävä kesää ja sitä lämpöä kun nyt tuolla on vaan pari astetta lämmintä ja jopa satoi tänään räntääkin! :/ Toisaalta tykkään syksystä, kun vaan aurinkoa riittäis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii, samaa mieltä! Oli kyllä aika yllätys huomata kun alkoi räntää satamaan.. :-D

      Poista
  6. Sullaha oli viime vklp isot bileet? Milloo niist tulee juttuu :DD

    VastaaPoista
  7. taas tosi kiva postaus ! :) ite odotan jo ensilunta ja joulua:D vaikka tykkäänkin tosi paljo syksystä. Mun mielestä on kiva kuunnella sateen ropinaa, istua viltin alla kynttilöiden valossa ja kävellä metsässä kumpparit jalassa. En tiiä oonko ainoo mutta tykkään:D hyvää syksyä sulle !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ootan joulua ja uuttavuotta mutta sit se lumi alkaa kyllästyttämää! Samoin ku tää sade, muuten syksy on ihanaa aikaa! Kiitos paljon ja samoin sulle :-)

      Poista
  8. Kivat varpaat ja kiva jalkabanneri:D

    VastaaPoista
  9. vou ihania kuvia !

    VastaaPoista